« Alla artister

Orkester Pop

Grammisvinnare och flitigt spelade på Bolibompa
FörskolaSkapande skolaÅk F-6
Föreställningar för förskolan, lågstadiet, konserthus och folkparker med musikprogram kända från Barnkanalen och Bolibompa och som vunnit Grammis för bästa barnskiva 2011.
Visa merVisa mindre
Atchooo 
Allergisk emot A eller vad det kan va? Atchooo bygger på musiken till Bolibompas Stava med skägg. David och Mija sjunger och samtalar med barnen om bokstäver och ord på ett lustfyllt sätt. Föreställningen tar också upp enkla och livsviktiga ämnen som att känna sig utanför, att jämföra sig och inte tycka att man duger eller passar in. 

Jag slog en kille idag
Mija och David sjunger sina sånger från Bolibompasuccéerna Värsta bråket och Mäta med skägg. Det handlar om konflikter och om att tävla och jämföra sig. Här finns också sånger som på ett lekfullt sätt behandlar ämnet fysik. Hur vet egentligen polisen vem som har kört för fort? Och tänk om hönor blev kor vid minusgrader precis som vatten kan förvandlas till is?? 

Sångerna går att lyssna till via dator i klassrummet innan Orkester Pop kommer vilket ger barnen en ingång i handlingen och chans till fantastisk allsång.

Mija Folkesson - har sjungit och arrangerat körer bakom de flesta av våra svenska artister och har gett ut 5 skivor bland annat ”Mija och Greta” och ”Buddaboys”.

David Shutrick - är artisten bakom 90-talshitsen ”Container”, ”Sambos på försök” och ”Finland”. Han är även medlem i det hyllade popbandet ”Selfish”. David har arbetat som musikhandledare på fritids och arbetar parallellt som textförfattare. och han har gett ut 5 skivor i eget namn samt 4 skivor för barn.