« Alla artister

Orkester Pop

Grammisvinnare och flitigt spelade på Bolibompa
FörskolaSkapande skolaÅk F-6
Föreställningar för förskolan, lågstadiet, konserthus och folkparker med musikprogram kända från Barnkanalen och Bolibompa och som vunnit Grammis för bästa barnskiva.
Visa merVisa mindre
Atchooo 
Allergisk emot A eller vad det kan va? Atchooo bygger på musiken till Bolibompas Stava med skägg. David och Mija sjunger och samtalar med barnen om bokstäver och ord på ett lustfyllt sätt. Föreställningen tar också upp enkla och livsviktiga ämnen som att känna sig utanför, att jämföra sig och inte tycka att man duger eller passar in. 

Jag slog en kille idag
Mija och David sjunger och diskuterar med barnen om konflikter, tävling, hur man är en bra förlorare och en bra vinnare. Föreställningen är i allra högsta grad interaktiv. Barnen dansar, sjunger och släpps in med kommentarer om det de ser och upplever. Efter 14 års turnerande har Mija och David hittat samtalstonen som fungerar.

Sångerna går att lyssna till via dator i klassrummet innan Orkester Pop kommer vilket ger barnen en ingång i handlingen och chans till fantastisk allsång.

Skapande skola
Båda föreställningarna finns som skapande skola-projekt med ett förberedelsematerial samt en efterföljande workshop där barnen är med och antingen spelar i orkester eller skapar 
musik och text tillsammans med Mija och David.

Föreställningarna finns även i större versioner för Storband samt Kammarorkester.