« Alla artister
foto Tim Vågbratt

RÅNDA

Med passion för folkmusiken och starka influenser från indiepop
Folk/världsmusikPop/indie/rock/urban
"Vi vill med vår musik tillföra något till den tradition vi växte upp med, kliva fritt över gränserna och framför allt ställa en dörr på glänt för fler att upptäcka allt det vackra som från början förde oss samman.”
Visa merVisa mindre
Sättningen och kärnan i RÅNDAs unika sound inkluderar femstämmig sång, el/akustisk gitarr, dragspel, fiol, banjo, bas och trummor och kombineras med personliga, suggestiva och gripande texter med starka influenser från indiepop -och rock. Tillsammans med sin uppenbara kärlek för liveframträdanden skapas något helt eget som tillåtit RÅNDA att spela frekvent över landet på både stora och små scener de senaste åren, turnera i Israel/Palestina, medverka och uppträda i radio och tv sammanhang, ta emot priser och nominering på bl.a Dalacarlia Music Awards och mycket mer. 

RÅNDA planerar att släppa sitt efterlängtade debutalbum till sommaren 2018 och kommer fram tills dess att bjuda på en rad olika förhandsvisningar och smakprover på vad som komma skall. För de som är intresserade av att ta del av resan finns bandet tillgängliga på Itunes, Facebook, Instagram och Youtube mm.

Simon Vågbratt - leadsång/gitarr
Sol Magnus Laggar - körsång/banjo
Mia Börjes Björklund - körsång/dragspel
Erik Backlund - bas
Jonathan Jobs - körsång/slagverk
Alice Evensen Landström  - körsång/fiol